Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.06.2025., 09:12   #81515
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Head up display bi mi bio viši na listi prioriteta nego boja. Stvarno je korisna stvar ako je dobro izvedena. Nema više spuštanja pogleda na instrument ploču.

Odradio probne vožnje jučer, CX30 je kanta. Koliko god nije toliko visoka pozicija sjedenja kao u većini SUV-a, dovoljno je da se osjećam čudno. Ventilacijski otvori su prenisko. Nije ni približno udobna koliko sam očekivao, a motor (2.0 Skyactive G) je nakon vožnje turbaka kroz godine…jako lijen s obzirom na snagu.
Prekrižili smo Mazdu odmah i provozali dva komada Lexus RC300h. 2017. i 2019. i zaljubili se.

Vozio sam svakakve aute i očekivao da će ovo biti tvrdo, neudobno, skučeno i nepregledno. Jok, savršen auto. Nažalost, nazvali me jutros da je ovaj crveni prodan kratko nakon što smo otišli jučer. Uglavnom, facelift (crveni) ima par stvari bolje riješeno tako da gledam 2019/2020. Do kraja mjeseca je moj, oko boje mi je svejedno
Uf super izgledaju. Sto se tice mazge, da nema sanse da mi moze zamijeniti masinu s turbinom. Uopce mi nije jasno koji im je k. Em dizeli su zakurac i lutrija ali evo i benzinci su isto upitni i stvar su kompromisa. Oni kao da ne zele prodavati aute.
Dobro ajde, Hamdiji i takvima su dobri, ono ocerupana kokos doma u dvoristu, kriteriji nikakvi i onda cemo takvima uvaljati

No, zajebanciju na stranu, bili smo s frendovima ovaj vikend, plavi kodiaq, r line mislim da je. Unutra sportska sjedala, vani 20 cola. Vec sam pisao o losim dojmovima nakon voznje. Ali ono izvana izgleda top, jos ova plava boja koju ste spomenuli. Stvarno dobro izgleda.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote