Citiraj:
Autor rendula
@Igorr nemres dobiti tih 500 eura popusta ili kolko vec kosta?
Ova superb zlatna mi je odlicna.
|
Citiraj:
Autor zgmmax
PIA ti daje 5%
Ja kad sam bio tamo u prvoj ponudi mi nisu ponudili al nakon probne vožnje i drugog razgovora sam dobio 5% popusta na cijenu iz konfiguratora
|
Je, stvarno ful paše modelu, a i bit će osvježenje za vidjeti na cesti i parkingu.
Stvar je u tome što je ovo već cijena na debelom popustu (5650 EUR) za L&K izvedbu zbog 130 godina škode.
To im je skresalo zaradu na ovom modelu skoro pa skroz, i onda sam na to uspio užicat na jedvite jade još 600 EUR, tako da me ispadne sa ovom opremom ispod 50k.
Nema tu neke tajne, ovo je konkretna konfiguracija ->
https://konfigurator.skoda.hr/cc-hr/...ant=LaurinPlus
Dodatne stvari koje teoretski mogu maknuti (ali ne želim) kako bih imao lufta za boju:
1. Paket Family - ima više jako konrisnih stvari, ali zbog zračnih jastuka straga - nema šanse da to mičem. Ipak volim svoju kćer nešto više od boje

2. Paket Assisted Drive Premium - žena je dala jedan jedini uvjet za novi auto - da mora imati 360 kameru, tako da ni ovo ne mogu maknuti
3. Head-up display - teoretski mogu maknuti ali fakat ne želim, ful sam se navikao na njega, ako ništa drugo onda za sigurnost tijekom navigacije u nepoznatom gradu - dušu dalo
4. Paket Winter - grijanje stražnjih sjedala mi nije bitno, ali grijano vjetrobransko staklo mi je top stvar, a i grijanje volana mi je glupo ne imati na ovakvom autu (tu je žena isto dala snažan stav, nije ultimatum ali svejedno

)
5. Nadzor tlaka u gumama - mogu maknuti, nije problem, ali mi ne daje lufta za boju. Dakle mogu samo maknuti reda radi
I to vam je to, znam da sve skupa zvuči ko preserans ali dilema je tu