View Single Post
Staro 04.06.2025., 12:52   #20292
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor glpcha Pregled postova
Pogledao Mr. Inbetween na preporuku forumaša. Odlična serija, ima preporuku.
Vidim ovo svi hvalite i pogledam to obavezno.
Ali, kad smo kod naziva serije, toplo preporučam The Inbetweeners-e. Kratka humoristična UK serija. Humor mi je top, pogledao više puta, ima i film koji ide nakon serije.

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
jao moram to opet pogledati.. ako je to ono što mislim da je.. bila je i ona neka igrica na kompu, heavy metal nešto

dobra scena
image.th.png
Trebaš gledat orginalni Heavy Metal iz 80ih, ovaj FAKK2 koji spominješ je poprilično bzvz (ali nije loš sam za sebe), dok mi je igra odlična. Ponovio ju relativno nedavno.

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Murderbot naiskocilo na stitu pa rekoh, da probam. Osim sto su iznimno pazili na diverziti (pogledati screenshot druge epizode), zapravo nije uopce nelose, dapace... Barem prva epizoda, druga mi je vec bila onako.
Vidio trailer za seriju i sjetio se da je to poprilično popularan serijal knjiga, pa sam prije gledanja počeo čitati prvu knjigu jer vjerujem da će biti 1 knjiga=1 sezona. Na svu sreću trailer je većinom prva stranica knjige pa nema spoilera.

Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
Zajebo je i ljubitelje serije i knjiga, barem treći krug pakla mu ne gine.
Zajebo je i druge pisce. Gledao sam jedan intervju sa Adrian Tchaikovsky-em koji je spomenuo da izdavači više ne žele čuti da im pisci pokušavaju prodati priče u nastavcima i to najviše zahvaljujući dotičnom. Ako se dobro sjećam, milslim da je Martin nakon prve knjige dobio lovu odmah za cijeli serijal...i sada vidimo što se desilo. Adrian je rekao da moraš biti već poprilično poznata faca i onda ti idu na ruku max do 3 nastavka, dalje od toga ne.

Martin je ćesme IMHO, ali nema smisla da radi nešto što ne želi...tako da GG i kad umre i netko naslijedi prava će vj osvanut neki kvazi nastavci tj završetak.
Nisam i neću ni čitati knjige pošto nije završen serijal.

Pogledao sam nedavno Wrecked...i ono, ajmo reći da mi se radnja sviđa, ali je humor na razini osnovnoškolaca. Ima tu i tamo dobrih fora, ali je općenito onako....li-la.

Gledamo sada 7u sezonu Black Mirrora i prva epizoda je odlična, fantastična koliko je realna tj izgledna. Druga je OK, treća mi je bila ful dosadna...ostaju nam još 3 za pogledati.