Tema: Iskon
View Single Post
Staro 27.05.2025., 20:51   #6788
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Javi kako je proslo, doslovno izivljavanje odvjetnika, nije mi se sad dalo ukljuciti svog odvjetnika, ali nisam dugo sreo takvu bahatost, jos sam na poslovnom linku morao platiti 2 mjeseca, a da nisam koristio uslugu kao otkazni rok i onda su mi poslali jos jedan racun, pa opet salji prigovor da storniraju racun. Doslovno su me sa dvije strane udarali, na privatno i poslovno, poslovni je otkazan, a privatni cekam da li ce mi dati raskid ugovora.

9 dana sam bio bez Interneta, a oni su odgovorili ovo, greska u administraciji Vase usluge, citaj nisu 3 godine bili u stanju promjeniti adresu usluge.

Citiraj:
Evidentirano je da ste probleme s radom usluge prijavili 26.3.2025. te je utvrđeno da je poteškoća
nastala kao posljedica greške u administraciji Vaše usluge u sustavu, koja je uspješno otklonjena
3.4.2025. kada je usluga ponovno bila dostupna i spremna za korištenje. Zbog navedenih poteškoća u
trajanju od 8 dana, Odjel reklamacija je prethodno odobrio otpis cjelokupnog računa za 3/2025 u iznosu
od 21,86 EUR s PDV-om. Povjerenstvo potvrđuje da je navedeno odobrenje Odjela reklamacija veće
nego je to razmjerno trajanju poteškoća od 8 dana prema čl. 11. st. 8. Općih uvjeta korištenja Iskona
gdje je propisano da je Pružatelj usluge dužan umanjiti iznos računa razmjerno vremenu trajanja
poteškoća. Za 8 dana trajanja poteškoća obveza iznosi 5,82 EUR s PDV-om.
Citiraj:
Vidimo da ste poteškoće s radom usluge Iskon.Internet prijavili 26.3.2025., kao i da su one otklonjene 3.4.2025. Uzrok poteškoće je bila greška u administraciji Vaše usluge u sustavu.
Necu ni komentirati da se dani racunaju po zapocetom danu, znaci 9 dana je, a ne 8. Plus prekrsili su svoje uvjete i nikad mi nisu odgovorili kako ce problem biti rijesen, nego su samo govorili ne znamo sta je, dok se treceg nije pojavio sa novim routerom i ONT-om.