View Single Post
Staro 05.04.2003., 22:58   #10
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
1116 mhz ti baš i nije najsretnija stvar jer imaš jednu malu sitnicu koja se zove PCI i IDE. Sada ti sve stvari u PCIa trenutno rade na 43MHz umjesto na 33MHz !!! (124 / 3 = 43MHz). To baš i nisu poželjne frekfencije, mada većina današnjih proizvoda je već i malo "kondicionirana" da očekuje OC rad. Posebno su ti na zlu glasu SCSI kontroleri. Uglavnom valjda ti radi i valjda će tako raditi dugi niz vremena bez komplikacija
pa nadamo se da će raditi dugo....još nisam zapazio ništa što bi smetalo evo još jednom se zahvaljujem na pomoći....iako sam ga digo za 216 mhz,al sam zadovoljan...jer je ovo bilo moje prvo OC-anje procesora i hvala bogu nisam niš spalio...samo mislim da mi je matična šrot...jer je ovih 124x9 max ....da imam neku bolju možda bi mogo dići još ali i ovo je dosta...u igrama se osjeti razlika... hvala............:clap:-->
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
124x9 ---> 1116 mhz ti baš i nije najsretnija stvar jer imaš jednu malu sitnicu koja se zove PCI i IDE. Sada ti sve stvari u PCIa trenutno rade na 43MHz umjesto na 33MHz !!! (124 / 3 = 43MHz). To baš i nisu poželjne frekfencije, mada većina današnjih proizvoda je već i malo "kondicionirana" da očekuje OC rad. Posebno su ti na zlu glasu SCSI kontroleri. Uglavnom valjda ti radi i valjda će tako raditi dugi niz vremena bez komplikacija
pa nadamo se da će raditi dugo....još nisam zapazio ništa što bi smetalo evo još jednom se zahvaljujem na pomoći....iako sam ga digo za 216 mhz,al sam zadovoljan...jer je ovo bilo moje prvo OC-anje procesora i hvala bogu nisam niš spalio...samo mislim da mi je matična šrot...jer je ovih 124x9 max ....da imam neku bolju možda bi mogo dići još ali i ovo je dosta...u igrama se osjeti razlika... hvala............:clap: