Nakon skoro pola godine korištenja Nuki brave, evo mali osvrt.
Kupio:
Smart Lock pro 4th gen
univerzalni nuki cilindar 2nd gen
keypad
Pun q para košta ovako, no dobio sam solidan popust preko frenda pa sam ipak uzeo.
Nazajebavao sam se u startu dok to nisam dobro postavio, par puta sam skidao i vraćao, i na kraju uspio kako treba, i malo čačkanja po support forumu dok nisam našao pravu kombinaciju postavki. Na kraju je sve proradilo kad sam locking rotation stavio na 360 stupnjeva (1x, to je mali minus...) i unlatch duration na 3 sec.
Problemi koje sam imao s postavljanjem su ipak do protuprovalnih vrata a ne do Nuki brave. Naime, onaj jezičac na kvaki se ponekad ne vraća, a generalno mi se isto čini da bi vrata trebala servis/podešavanje na novo, samo se još nisam uspio s time pozabaviti.
Otključavanje preko moba i sam softver na mobu radi ok, nema ispadanja s clouda i nema problema s time, osim što povremeno (rijetko) ne mogu provjeriti status brave kad otvaram app izvana.
Baterija na bravi drži 3 mjeseca, a korisitm ju dosta, često se ide nutra van tokom dana, nakon punjenja me traži rekalibraciju otvaranja.
S keypadom nisam prezadovoljan što se tiče otiska prsta. Ima problema po zimi kad je hladno, teško očitava otisak, ali generalano, moraš baš pogodit jačinu pritiska, ako stisneš prst prejako na čitač, neće ga prepoznat. Također, moraš prst držat vrlo mirno da bi ga očitao, što je klincu problem, ne može mirno ništa

Otključavanje šifrom na keypadu radi ok, s tim nema problema.
Ukratko - zadovoljan sam, no dosta skup sistem, da nisam dobar popust dobio vjerojatno bi išao u nekom drugom smjeru.