Citiraj:
Autor xlr
Dosta bizarno, bas me zanima sto ce na kraju biti problem
|
Ne stajem sa pokušajima da nađem rješenje, iako mi je već na vrh glave svega toga...i uspio sam nešto preokrenuti izgleda
Redom: bacio si mi bubu oko playera i instalirao sam AIMP, kako sam i objasnio gore. Nakon opisanoga sam ga deinstalirao i mislio odma ić stavljat nove Win10, ali mi je to tolka tlaka, da sam si reko da budem našo rješenje bez toga

I sjetio se da kad instaliram VLC uvijek isključim updateove, pa reko idem napravit zadnji update i sigurno rješava stvar, ali banana ahahaha sve isto...
Pa reko, možda zvučnik ima neku hard reset opciju...nađem kak to napravit i napravim, removam zvučnik sa BT liste na lapu i ponovo ga spojim, pokrenem playlistu i u startu nema zvuka...pogledam i output mi je (nakon hard reseta i ponovog spajanja na laptop) bio onaj stari output na kojem je sve radilo...prebacim na ovaj drugi i zvuk proradi, ali je na tom drugom outputu nekak prazniji i kreštaviji zvuk (tak je od kad imam taj problem)...i opet sve isto. Tak da mi je to dokaz da nije bilo do zvučnika ništa.
I onda mi se samo spusti da još jednom instaliram AIMP...
I ponovo ga instaliram i podesim, pustim playlistu i zvuk krene odma, normalan i pun kak i treba bit...pogledam u tray i vidim da je output onaj pravi/prvi (iako i dalje ima i drugi u opciji za odabrati)...
Evo, svira već 9. pjesma i bez ikakvih problema...ko da nikad nikaj nije bilo
Izgleda da je sa VLCom nekaj i da se negdi kolju, a ne mislim ni pokušavat dalje tražit di se kolju i u čemu je problem...ako bude AIMP radil bez problema i dalje - win win
Sad sam pogledal kak je WiFi na Speedtestu...kad sam promjenil karticu, download je bio 102Mbps, a upload 52Mbps...sad je 81/33.
Imam Iskon onaj do 200Mbps..