View Single Post
Staro 15.05.2025., 22:03   #7189
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Dosta bizarno, bas me zanima sto ce na kraju biti problem
Ne stajem sa pokušajima da nađem rješenje, iako mi je već na vrh glave svega toga...i uspio sam nešto preokrenuti izgleda

Redom: bacio si mi bubu oko playera i instalirao sam AIMP, kako sam i objasnio gore. Nakon opisanoga sam ga deinstalirao i mislio odma ić stavljat nove Win10, ali mi je to tolka tlaka, da sam si reko da budem našo rješenje bez toga
I sjetio se da kad instaliram VLC uvijek isključim updateove, pa reko idem napravit zadnji update i sigurno rješava stvar, ali banana ahahaha sve isto...

Pa reko, možda zvučnik ima neku hard reset opciju...nađem kak to napravit i napravim, removam zvučnik sa BT liste na lapu i ponovo ga spojim, pokrenem playlistu i u startu nema zvuka...pogledam i output mi je (nakon hard reseta i ponovog spajanja na laptop) bio onaj stari output na kojem je sve radilo...prebacim na ovaj drugi i zvuk proradi, ali je na tom drugom outputu nekak prazniji i kreštaviji zvuk (tak je od kad imam taj problem)...i opet sve isto. Tak da mi je to dokaz da nije bilo do zvučnika ništa.
I onda mi se samo spusti da još jednom instaliram AIMP...
I ponovo ga instaliram i podesim, pustim playlistu i zvuk krene odma, normalan i pun kak i treba bit...pogledam u tray i vidim da je output onaj pravi/prvi (iako i dalje ima i drugi u opciji za odabrati)...
Evo, svira već 9. pjesma i bez ikakvih problema...ko da nikad nikaj nije bilo

Izgleda da je sa VLCom nekaj i da se negdi kolju, a ne mislim ni pokušavat dalje tražit di se kolju i u čemu je problem...ako bude AIMP radil bez problema i dalje - win win

Sad sam pogledal kak je WiFi na Speedtestu...kad sam promjenil karticu, download je bio 102Mbps, a upload 52Mbps...sad je 81/33.
Imam Iskon onaj do 200Mbps..

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 15.05.2025. u 22:19.
chillout23 je offline   Reply With Quote