View Single Post
Staro 15.05.2025., 14:48   #45697
Lourdin
Premium
Moj komp

Lourdin's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A gledaj, uloženo/dobiveno trenutno bolje nema po mom mišljenju.

Baš sam bio na cugi nedugo, tamo je igrom slučaja bio vlasnik jednog od većih trgovina i servisa bicikla tu u ovom kraju.

Pokazao bajk, otišli do mene da vidi bajk (inače veliki biciklistički entuzijast i on i žena, prošli cijeli svijet s bajkom), kaže on meni da on takav bajk ne može niti nabaviti po toj cijeni a kamoli prodati. Zastupnik je za Cube, Meridu i još slične.

Tako da, stvarno mislim da je to best buy trenutno.

I mene služi već 1500km bez jedne greške.

Stvarno stojim iza toga, da ako se nađe jeftiniji bajk s istom/sličnom opremom od jednog gore linkanog, da se svakako isplati onda taj jeftiniji. Ali još takvog nisam vidio.

E ovo gore, što si spomenuo, da više nema dobrog dostavljača imam osjećaj, čak i oni premium kao UPS i DHL su pali u kvaliteti.

Da se malo i ja ubacim sa Radonom
Gledam uzeti Slide 9.0 .. iako bi mi vjerojatno i 8.0 bio overkill, ali boja me ubija
Nego, ono što me zanima je što ste još uzeli od tamo? S obzirom da i tak naručujem, uzeti ću pedale, blatobran prednji i zadnji, bashguard, držač boce (ako tko ima prijedlog?).
Ima tko još kakvu ideju što bi bilo dobro?
I jel netko uzimao kakvu obleku tamo? Rukavice, majicu dugih i kratkih rukava, hlače? Otvoren sam za sve prijedloge jer nikad prije nisam kupovao biciklističku obleku, izuzev širokih kratkih hlača iz Decathlona koje su mi odlične..
Lourdin je offline   Reply With Quote