Citiraj:
Autor Mommistake
A gledaj, uloženo/dobiveno trenutno bolje nema po mom mišljenju.
Baš sam bio na cugi nedugo, tamo je igrom slučaja bio vlasnik jednog od većih trgovina i servisa bicikla tu u ovom kraju.
Pokazao bajk, otišli do mene da vidi bajk (inače veliki biciklistički entuzijast i on i žena, prošli cijeli svijet s bajkom), kaže on meni da on takav bajk ne može niti nabaviti po toj cijeni a kamoli prodati. Zastupnik je za Cube, Meridu i još slične.
Tako da, stvarno mislim da je to best buy trenutno.
I mene služi već 1500km bez jedne greške.
Stvarno stojim iza toga, da ako se nađe jeftiniji bajk s istom/sličnom opremom od jednog gore linkanog, da se svakako isplati onda taj jeftiniji. Ali još takvog nisam vidio.
E ovo gore, što si spomenuo, da više nema dobrog dostavljača imam osjećaj, čak i oni premium kao UPS i DHL su pali u kvaliteti.
|
Da se malo i ja ubacim sa Radonom

Gledam uzeti Slide 9.0 .. iako bi mi vjerojatno i 8.0 bio overkill, ali boja me ubija

Nego, ono što me zanima je što ste još uzeli od tamo? S obzirom da i tak naručujem, uzeti ću pedale, blatobran prednji i zadnji, bashguard, držač boce (ako tko ima prijedlog?).
Ima tko još kakvu ideju što bi bilo dobro?
I jel netko uzimao kakvu obleku tamo? Rukavice, majicu dugih i kratkih rukava, hlače? Otvoren sam za sve prijedloge jer nikad prije nisam kupovao biciklističku obleku, izuzev širokih kratkih hlača iz Decathlona koje su mi odlične..