Citiraj:
Autor Disco
Uf, videi od 1+ uru...neda mi se, trebao je napraviti neki TLDW video od 10ak min. 
Kad smo kod toga, ima i techYescity videa na tu temu i mislim i da je i on rekao ovo što sam vidio na redditu...o stabilnosti i testiranju.
A pod zadnje je napravio video o Asrokicama i zen5, izgleda da je na Asrocku po defaultu uključena auto regulacija SOC napona i da to ubija zen5 CPUe jer ih overvolta (ali ako sam dobro skužio NE preko AMD službenih specifikacija). Navodno za zen4 ne smeta toliko...ovo je sve navodno, ali to je jedina razlika koju je on našao između 4 različite marke ploča.
|
Taj
Australac je inače pajdaš s onom budalom Frame Chasers i dosta je pogledati jedan njihov podcast da skužiš kakav je to profil ljudi. I to je samo jedan od primjera, jer Australac iste pizdarije priča i kad je u MLID društvu (
1 -
2), žešće konstrukcije u rangu Trump
+ Musk egzibicija. Tak da me više ništa ne čudi da TechYesCity otkriva kojekakve tople vode, posebice, jer mu je ASRock sponzor i sad je odjednom skužil ono kaj smo znali još kad je GN Steve u nekoliko dokumentaraca fino pokazal i dokazal kak ASUS i ostali rade sranja s defaultnim auto postavkama. Nažalost, TechYesCity je zapravo PC šoderaš, jer non-stop uvaljuje razno-razne mašine koje kupuje po raznim Hrelićima diljema Japana i to mu je primarni posel, dok JubiTo ima ovak za razonodu. Zajebi sve kaj takvi imaju za reći, kad je ostatak Interneta već naveliko dokumentiral sve kak spada, bilo za CPU, bilo za GPU dio priče.