Vratili se iz Juzne Afrike.
Moram reci da sam zaista odusevljen drzavom i ljudima (malo vise oko Cape Towna, manje oko Johannesburga - takvu rupcagu nisam do sada vidio).
Puno ljudi prica kako nije bas sigurno, ja nisam uopce imao nekakav strah i probleme. Barem u dijelove u koje smo mi isli. Hrpetina dobrih vinarija i cool mjesta za obici. Rekao bih da nije toliko skupo - tipa winetasting cca 5e po osobi. Rucak po osobi cca 10-15e. Taxi 3e za 3-4km. Kuca sa jacuzziem za 6 osoba 2 noci 200e. Apartman za dvoje u centru 4 noci 180e.
Jedino sto sam ponekad osjecao kao da smo jos u robovlasnickom vremenu. Samo crni afrikanci rade ove shitty poslove, a onda s druge strane gospoda pici golf i vinarije kao Babylonstoren.
Bilo smo takoder u Krugeru u dobro vrijeme, vidjeli big 5 u prva 24 sata, pa nam je poslije malo bilo dosadnjikavo. trazili ptice i ostale zivotinjice

Komarca, muha nisam ni vidio. Mislio sam da ce to biti nesto kao u Osijeku kad me zna ubosti 5 komada u 30 sekundi, tako da opasnosti od malarije nije bilo. Iako smo uzeli tablete.