Ajmo malo bit realni, ne branim niti žene u autu niti lika u kamionu, no stalno se vuče ta teza kaj su one stajale u traci.
Da, zaustavljanje u traci na autocesti = samoubojstvo no opet, zato pratiš promet ispred sebe. Kaj da auto stane jer je krepao ili iz nekog trećeg razloga?
Da imale su 65 godina i kaj sad, tamo sam svaki dan, nekad par puta dnevno i tamo se cima ekipa neovisno o godinama. Prošli tjedan sam išao za Križevce i iza mene lik u šleperu u zadnji tren smotao šleper da odabere pravu rutu, da je tamo bio auto pomeo bi ga. Isto tak vidio lika koji je autom gotovo pogodio razdjelnu ogradu jer nije znao kud bi.
O tome da ekipa tamo uredno obilazi kolonu za Vz pa onda na metar od razdjelnika uletava u traku bolje da ne pričam.
E sad, bio sam tamo prošao jučer u 8:59, tip je doslovce prošao kroz auto.
Padala je kiša, tamo je inače ograničenje 100 (90 za teretna vozila) ali obzirom da je bila kiša dinamička signalizacija je pokazala 80 km/h.
Ta šnita prije račvanja je jebački pregledna, pogotovo za kamion ili bilo što povišeno jer doslovce silazis sa mosta. On je morao vidit auto bar 300-400m prije da stoji. Nije da su stajale na izlazu iz tunela kad te svjetlost zaslijepi ili da su bile iza ugla FFS.
Ako je stajala u trenu kad ju je pomeo, kako to da su je onda svi ostali prije njega fulali?
Ako je gazila kočnicu tik ispred njega, opet, ne bi je tako razvalio.