Trebao bi pomoć za video nadzor našeg ulaza i i donjeg dijele stubišta. Znam što je sve potrebno zakonski ispuniti, tako da mene više zanima tehničko pitanje tog rješenje. Dakle radilo bi se od 2 ili max 3 kamere. Jedna bi bila vani iznad ulaznih vrata (stalno suha lokacija) a jedna ili dvije bi bile dole gdje su poštanski sandučići i ulazi u drvarnice. E ono što me zanima što je za to sve potrebno. To će nam raditi firme koje imaju sklopljen ugovor sa našim GSKG za takve stvari, ali nekako mi se čini da ono što oni predlažu je tehnološki već zastarjelo. Dakle kamere bi bile HD, jer mislim da ne treba ništa bolje. Hodnik gdje se nalaze kaslići je dug 3m, a ulazi u šupa oko 3m. Morale bi imati i mogućnost snimanja u mraku. Ali sada dolazi meni nešto čudno. Predlaži mi monitor 22" sa HDD snimačem pa se pitam a što je sa SDD. OK znam prednosti HDD-a, ali mislim da je danas SDD bolje rješenje. Pitam se čemu monitor. Zašto je on potreban? Zar ne postoji neka baza, stanica, snimač ili kako se već to zove koji na sebi ima manji ekran, recimo 8-10-12ˇ i mogućnost snimanja određenog ili određenih datuma na SD karticu koju odneseš doma i lijepo to sve u miru sjedečki uz komp pregledavaš.