Citiraj:
Autor IGoR_2803
Znači, znam da nije ništa novo, ali moram napisat ovdje jer - WTF. Istakeo mi dvogodišnji ugovor na A1 krajem veljače. Zvao me prodajni predstavnik. Do sada sam plaćao 44 EUR mjesečno 1 Gbps net i A1 tv s osnovnim filmskim paketom. I sad mi frajer ponudi to isto + fiksni telefon (koji mi ne treba, ali ok) za 16 EUR mjesečno. Mislio sam da me zajebava, ali dobio sam i pismeno mailom, tj. vidi se ta cijena u zahtjevu koji mi je poslao. Plus neki smeće tablet za 1 EUR, ali ok, bit će dobar za klince.
Doašo mi prekjučer prvi račun. 44 EUR.  nemam komentara
|
Ako posjeduješ e-mail u kojem je navedeno da će ukupni trošak iznositi 16 €, tada bi trebali poštovati tu cijenu, bez obzira na to je li riječ o njihovoj grešci ili ne. To je potpuno nebitno jer imaš pisani dokaz. Pozovi se na ugovor ili pisanu potvrdu koju imaš. Ako odbiju prihvatiti navedene uvjete, obrati se udruzi za zaštitu potrošača.
I meni su pokušali napraviti nešto slično, ali sam uspio ostvariti ono što mi je obećano jer sam imao sve dokumentirano. Budi uporan i nemoj prihvatiti ništa manje od onoga što ti pripada prema dogovoru.
Sretno!