Tema: Iskon
View Single Post
Staro 08.04.2025., 13:15   #6759
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Iskon

Jedno svježe iskustvo s iskonom VDSL2,ne znam jel isto i na HT-u jer IP adrese dobivene iz Iskon i HT-a nisu iste.
Uglavnom, igram cs2 ,ne mogu ubit nikoga, vidim IP adresu 213, napravim reconnect (BTW na fritzboxu reconnect ide skoro instant ,ne pukne veza uopce u igri,sto je odlicno) ,dobijem ip adresu 141, malo bolje ali opet slabo,napravim opet reconnect, dobijem 89 ,dosta bolje igram i ubijam puno česće, napravim za probu opet reconnect dobijem 141 i opet igram odlicno. Onda odlucim ići na https://whatismyipaddress.com/ i pratiti gdje me prepoznaje. Ja se nalazim u Istri.
Reconnect - 141 - prepoznaje me negdje kod Kopra, igram jako dobro, reconnect-opet 141 - prepoznaje me kod Dubrovnika,igram očajno,reconnect - 141 - prepoznaje me kod Rijeke - igram solidno. Reconnect - ip 89 - prepoznaje me u Zgu - igram odlicno ,reconnect - 89 - preoznaje me u Osijeku, igram bolje nego 141 kod Kopra i Rijeke. Koja je fora sa tim IP adresama i "čvorovima"?. Znači moram reconnectat 5-6 puta prije igranja da me spoji na neki dobar "čvor" da mogu normalno igrat? Nisam jedini,pokažem ovo frendu te on napravi isto i javi da se isto dešava kod njega. SVva sreća pa imam fritzbox 7490 koji se reconnecta u par sekundi i ne pukne veza sa serverom u igri,sa ostalim routerima mi pukne veza sa serverom u igri i disconnecta. Da nadodam, što mi je bliži "čvor" ping je mrvicu veći i bolje igram. Naknadno samo probao i Tplinka vr2100 i asus dsl-ac88u. Jel to slučaj samo kod Iskona? Na poslu imam HT,on uvijek ima 93 ali na poslu ne igram pa ne znam

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 08.04.2025. u 14:33.
spawn je offline   Reply With Quote