Citiraj:
Autor Tajl3r
|
A da da, o tome sam već pisao, cijene su dobre tj RDNA4 je popularna jer nV u totalnom kokosu. AMD je uspio napraviti jako učinkovitu grafu (9070 non XT) sa 16gb VRAM i još po nižoj cijeni od konkuretne joj na papiru 5070 i tu ju šiba. Uz to su napokon popravili RT performanse koje sada manje kaskaju za nV (meni apsolutno nebitna stavka) i unaprijedili FSR4 koji je SF prema FSR3 i starijima. nV je uvela DLSS4 koji je opet još bolji, ali nije više to tolika razlika. Ugl poklopilo se više stvari odjednom i Lisa štanca lovu sada i u GPU diviziji. BTW MSRP za eu bi trebale biti za osnovne modele, a nisu ni blizu (70€ nije baš malo, tj kod XT je to 150+€ razlike):
629€ 9070
689€ 9070XT
Citiraj:
Autor The Exiled
PowerColor RX 9070 Hellhound se kod nas prodaje za 779€ i ima ih na stanju od prvog dana, tak da cijena u Njemačkoj mora biti još bolja, kak zapravo i je, a pošto kartica koristi 2x8-pin konektor, većina napajanja je i više nego dovoljno dobra. Za kućište se budeš moral nekak odlučiti, ali u ono vrijeme kad je taj tvoj model bil popularan, bilo je mnoštvo ljudi koji su izbacili kavez za diskove, tj. probušili pop-nitne i složili si prostor kak spada.
|
Da da, moram bušiti to čudo, moram smisliti, imam i 3 mala SATA diska (samo 1 utor za M2 disk na matičnoj), ali mislim da bi mi oni svi bez problema stali u donji kavez koji je veći. A zapravo treba vidjeti da li bi uklanjanje tog srednjeg kaveza bilo dovoljno. Gledao sam čak i neke adaptere da ih držim u 5.25 kavezu, ali tu nemam vent da pirka po njima.