Sada si me sa ovim citatom sjetio na iP 6S koji je dolazio sa 2 različita chipa, jedan proizveden u TSMCu i jedan iz Sammy-a. Ovaj iz Sammy- se mrvu više zagrijavao i trošio više baterije. Razlika je bila mislim i po 1h na 5-6h upotrebe. Samsung je nekako tvornica druge klase u odnosu na TSMC. A Intel...oni su čini mi se još ispod.
Eh da, da se malo vratimo na temu, išao sam malo tražiti kakva je 9070 Pulse, pošto ju škicam ali samo ako cijena još padne.
Ugl vele
švabe na rivjuu, da je jedino Sapphire ne daje tvorničku garanciju tj ne znam kako da se izrazim, ugl kao kupac ih ne možeš direktno kontaktirat u slučaju RMA nego moraš preko dućana u kojem si kupio.
To je na kraju gadan minus jer što ako dućan propadne?
Tražim još i Asrock Steel Legend 9070 rivju tj rivju gdje prikazuju temp VRAM-a. Kod Pulsice je to finih 88 stupnjeva, a ventovi joj se jedva vrte.
Možda za Pulsice izbace neki noviji BIOS koji će popraviti krivulje, jer iz mojeg iskustva se do 1500 RPM pod opterećenjem ventovi čuju, ali nije ništa opako. Tek 1700-2000+ postaje iritantno. Ne kužim zašto su ih tako ubili. Doduše ne znam ni da li je to pogubna temp za VRAM.