View Single Post
Staro 25.03.2025., 00:12   #7011
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Hvala na vrlo detaljnim informacijama

P14s sam odustao, bio je samo u uzem izboru ali zbog vec spomenutih ventilatora ali i nesto debljem profilu, sam sveo izbor na t14s i carbon x1 od thinkpad. Malo sam bio bacio oko i na P1 Gen7 ali ne treba mi tako jak stroj a i 16incha je.

Sto se tice Lenova i jamstva, za sad nemogu nista reci odradili su oba puta bez prigovora, ali radi se o Slovackoj tako da mozda su ovdje manje osjetljivi. Ali to je zenin lap koji sam na kraju kao i ti rijesio. Nakon sto je drugi put dosao sa jamstva kupih jedan od zadnjih Intel NUC. Slozio i radi bez problema. Lenovo Yogu samo kad treba na put sa sobom nosi i onda nema problema sa tim USB C portovima. Probelm je nastajao jer ona vecinu kao i ja lap koristi doma na USB-c docku i externom monitoru. Dakle nema tu puno mehanickog drndanja po USB C portu, on je stalno ukljucen na Dell USBc monitor ali ocito se pregrijavaju i krepavaju, nije mehanika sigurno odnosno CID.

Zasto je to sad odjednom problem neznam, kao sto rekoh ja imam Della Latitude 7490 jos od 2018 godine i svaki dan barem dva puta ukapcam taj USB c port na dock i sve radi savrseno nikad problema al vidim novi laptopi kao sto i ti sam potvrdjujes imaju problema odjednom.

Al to sto oni tebi pricaju je smjesno - pa Lenovo se uvjek hvalio sa durability i military standardom a onda na kraju ispada da ga moras koristiti jedino na pernatom jastuku u bjelim rukavicama u sterilnoj sobi

Neznam vise ni sam,sacekat cu jos malo da vidim oce taj X1 Carbon doci sa IPS ekranom i po kojoj cjeni jer on nekako najvise odgovara mojim zahtjevima... osim cjenom

Dell Latitude je stvarno izvrsna serija laptopa bila, neznam sta je ovo Dellu sad trebalo da idu u ovaj rebranding odnosno apple wannabe bullshit

Hvala na savjetu u svakom slucaju
Romul je offline   Reply With Quote