Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 24.03.2025., 11:24   #38164
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Evo i cjenika ove zadnje lokacije.

Super klopa, ogroman prostor i red čekanja od cca pola sata

Cijene su izvrsne, kod njih je bouillon tip restorana rekao odlučno ne komercijalizaciji i turizmu
https://en.wikipedia.org/wiki/Bouillon_(restaurant)

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pariz sam posjetio 3 puta u zadnjih 3 godine, osim službeno, više ne planiram ići. Za mene, ako se ne promjeni nešto u politici, Francuska kao i UK za mene više nisu na mapi države za posjetiti. Od džeparoša, do visokih cijena a da ne pričam o rasnim raznolikostima. Nisam rasista niti me briga na to, ali uvijek ista vrsta ljudi ti želi zlo na neki način, čim vide da si turist.

Čak USA nije takva.

Francuska (osim Azurne obale i Korzike) i UK (prvenstveno London) su mi iste.
.
Nisam bio u Parizu ni Londonu privatno, ne privlače me iz razloga koje si i ti napisao gore.
Zadnji put kad sam poslovno trebao letjeti u London, klijent je otkazao doslovno 3 sata prije poljetanja.
Bookirao sam hotel u dobrom dijelu grada (St James nešto....pretpostavljam da dobar dio grada jer su sve ambasade bile blizu hotela) po tričavih 350 eura po noći, i onda sam proveo tjedan dana raspravljajući sa backofficom hotela koji ne govori engleski nego pakistanski engleski ili indijski engleski o povratu preostalog dijela rezervacije, jer sam imao bokirano 3-4 noći.

Zadnje izmijenjeno od: Colop. 24.03.2025. u 11:34.
Colop je offline   Reply With Quote