View Single Post
Staro 24.03.2025., 04:08   #509
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Kasni za njihovim "starim" IPTV platformama.
Ako se koriste novije platforme od A1 ili HT-a, znači aplikacije za TV ili Android box-evi, tada si na istome.
A sve mi se više čini kako će klasičan MAXtv i A1 TV lagano ići u zaborav i da će i oni komplet preći kao i EON na TV app ili Android box

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
mogu ti potvrditi da na a1 forsirajuaplikaciju ,susjeda je nedavno prešla sa kabla na optiku kod njih ,i u startu je dobila aplikaciju za tv ,reciver su joj htjeli dodatno naplatiti ,aplikacija je radila nikako ,čekanje 10 sek kod promjene programa,kod gašenja tv nije pamtila user i pass,pucanje veze žično i bežično,i tek nakon 3 izlaska tehničara su joj donjeli reciver što je trajalo oko mjesec i pol,za prvi tv reciver dobiješ tako reći bezbolno samo moraš tražit ali za drugi je bio problem,dok na telemachu imam na 2 televizora android boxeve i na oba radi bezgrešno sad 8 mjesec.po meni čak bolje od recivera na a1 koji sam imao prije ,otpalo je stalno vađenje iz struje i ponovno učitavanje,kašnjenja ima osjetativno par sekundi primjetiš u utakmicama kad padne gol susjed slavi,a kod tebe kasni ,ali nije ni reciveru prije bilo puno bolje isto je kasnio par sekundi za tv-om na antenu,za filmove,serije je bitniji izbor nego kašnjenje,jedina zamjerka su reklame pogotovo na star paketima pogragrama nerijetko traju duže od samog programa,na si-fi su pak poljske,mađarske reklame,moje rešenje je pogledati naknadno ili sa 10 minutno odgodom i prevrtjeti reklame.

-

skalar je offline   Reply With Quote