Citiraj:
Autor Protis
druga stvar je da mi nismo premium trgovina niti se pretvaramo da jesmo, mi smo "low budget" tgovina kao sto je Ryanair avio prijevoznik, kod nas se dode naruci, plati i pokupi, dakle osnovna usluga. Kod nas kupuju kupci kojima to odgovara, naravno netko zeli "premium" uslugu i spreman je izdvojiti 10-15% vise i mi nemamo nista protiv toga, svatko za svoje novce može kupovati gdje želi i gdje mu odgovara. Jedino možemo garantirati da će ili dobiti to što je naručio ili ćemo vratiti novce, do sada u skoro 18 godina poslovanja nismo nikoga prevarili.
Ako je netko pristojan i iskren uvijek cemo nastojati pomoci, ako nije sukladno pristupu dobit ce i odgovor
|
Apsolutno podržavam. Kakva pitanja (i komentari), takvi i odgovori.
Nisam odavno imao prilike kupiti nešto od Protisa (zadnji put prije dvije i pol godine) ali kad god sam kupio, kupio sam jer je bilo dobavljivo kod njih (ili na stanju) i bilo je jeftinije od drugih.
Naručim, platim, oni pošalju, ja dobijem.
Druga stvar - ne dirajte postojeću web stranicu. Možda je izgledom "neatraktivna" ali je funkcionalnija od 90% drugih web shopova. Lijevi glavni meni i podmeniji, pretraživanje, sortiranje, detalji garancije, dobavljivosti i ostalo je tako lagano i brzo i "no nonsense", bez bespotrebnog šarenila i gluposti.