Citiraj:
Autor tomek@vz
Za sluzbenu korespodenciju nije bas pozeljno da se svada i nadmudruje po forumu sa potencijalnim kupcima (cak i ako je na fin i kulturan nacin). Na taj nacin se samo gubi kredibilitet (plus sto autor teksta nije mislio na fizicko seljenje poslovnice vec mentalnu rast osoblja i predstavnika tvrtke, poboljsavanje poslovnih procesa i usluga). Ne stoji bez veze ona stara naorodna "kupac je uvijek u pravu" (cak i kad nije). Dosad nisam imao nista protiv kupnje u Protisu ali ovakvi odgovori od "sluzbenog predstavnika/ce" na jednom informatickom forumu mi bas ne daju poriv za kupnju nego - obrnuto. Jednom kad se kredibilitet izgubi, tesko ga je vratiti. Pamet u glavu. 
|
Mi smo stvarno zainteresirani za otvoriti poslovnicu u tom dijelu grada, vec duze vrijeme trazimo odgovarajuci prostor.
druga stvar je da mi nismo premium trgovina niti se pretvaramo da jesmo, mi smo "low budget" tgovina kao sto je Ryanair avio prijevoznik, kod nas se dode naruci, plati i pokupi, dakle osnovna usluga. Kod nas kupuju kupci kojima to odgovara, naravno netko zeli "premium" uslugu i spreman je izdvojiti 10-15% vise i mi nemamo nista protiv toga, svatko za svoje novce može kupovati gdje želi i gdje mu odgovara. Jedino možemo garantirati da će ili dobiti to što je naručio ili ćemo vratiti novce, do sada u skoro 18 godina poslovanja nismo nikoga prevarili.
Ako je netko pristojan i iskren uvijek cemo nastojati pomoci, ako nije sukladno pristupu dobit ce i odgovor