View Single Post
Staro 10.03.2025., 14:15   #184
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Ne vidim nigdje nikakav iskaz, nego tvoj post u kojemu namećeš svoju istinu i realnost.
Suludo mi je uopće pomisliti da ikoji trgovac posluje bez dobiti u bilo kojoj trgovačkoj branši, a pogotovo kod hardvera gdje se svakojake cifre pronalaze, no dobro ako ćeš nas ti tako uvjeravati, samo naprijed, pitanje samo tko će povjerovati u to.
Maloprije sam optužen od kolege @mamutarka da ne prepoznajem sarkazam. Sad sam primoran prebaciti sve optužbe na Vas, kolega.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Da, točno tak ispada, Steve i Tim komentiraju da su cijene kod njih u Australiji za RX 9070 XT skoro duplo niže u odnosu na RXT 5070 Ti, s tom razlikom da nVidia ponude uopće nema, dok Radeona ima na zalihi, a kupci onda sukladno raspoloživosti kupuju ko da nema sutra.
Istina ali problem je taj što oni opisuju stanje na svom kontinentu koji nema previše veze sa našim i sjevernoameričkim tržištem dok su globalno poznati i popularni. Slaba je utjeha žitelju Europe što su željene komponente u Australiji cjenovno dobro pozicionirane te dobavljive ali poanta priče stoji.
Taproot7 je offline   Reply With Quote