View Single Post
Staro 02.03.2025., 20:04   #679
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Mašili ste ceo fudbal, kolega. Pa da li stvarno misliš da ljudi koji su sposobni napraviti takav proizvod ne znaju TOČNO (do mjere u jedan na 10, 100 ili 1000 u seriji, koliko se već standardno ispituje) s kakvom kvalitetom imaju posla? Naravno da znaju koji postotak prozvoda je škart, naravno da je škart odvojen od onoga što je išlo u enterprise rješenja i naravno da je taj isti škart dan na raspolaganje u maloprodaju.

Ako je tvoja priča ta da je između managementa i proizvodnje došlo do prekida komunikacije i to u takvoj mjeri da management nije znao da je dobio škart za prodaju, te su o istome saznali tek preko socijalnih mreža nakon tsunamija kritika, stvarno ne znam što bih ti rekao. Po meni je to stvarno naivno, ako bi u tvornici zataškali takve informacije našli bi se pred streljačkim vodom.

Prodaja i marketing su jedno, tu sve prolaci, ali proizvodnja je nešto skroz drugo. Margina za pokrešku je manja od minimalne. To ne znači da netko ne griješi ili da je jednostavno proces bio nedorastao situaciji, već samo treba postaviti pitanje tko je što znao.

I dalje mi nije jasno, puno teksta a opet ne znam što ti točno tvrdiš. Ako nije nesposobnost/greška onda su namjerno to sve sfušarili, zašto bi to napravili? Ne zanima me što je bilo kasnije, kad su shvatili da imaju škart moguće je da su ga probali uvalit jer je bilo prekasno za povlačenje i troškovi bi bili veći nego da kasnije vraćaju x% kartica. Ali ne razumijem što točno tvrdiš pa probaj to malo bolje artikulirati, ako nije greška u proizvodnji zašto i kako se ovo dogodilo?
Exy je offline   Reply With Quote