Citiraj:
Autor tomek@vz
Mogu preuzeti odgovornost u smislu brze reakcije i obavijestavanja korisnika u takvim slucajevima. To sto korisnici placaju preko paypal friends je njihov problem ali ovaj njihov buyer protect isto nije Bogom dan. U principu ti moras cekat kad posaljes robu da ti ovaj drugi odobri transakciju. Ja sam jednom to cekao tjedan dana nakon sto je roba stigla na lokaciju. Izlika je bila da lik koristi vise racuna na kleinanzeigen pa nije vidio. Je mos mislit.
|
koliko shvacam taj njihov buyer protect je tzv "escrow" nacin kupovine/prodaje sto je dobro medutim kako su kolege napisali u sustini je nevjerovatno da ti zapravo placas zastitu; lijepo prilikom registracije svoj OIB, mjesto stanovanja, prebivalista pa da te vidim kako ces mi mutikasit. Ako tebi netko moze poslati na kucnu adresu u HR kaznu zbog prebrze voznje u Madarskoj moze se napraviti i dobar site za kupvinu/prodaju ali jbg nebi bilo dodatne zarade za njih, tako da taj KZ.DE maltene lovi u mutnom kao i taj koje kakav olos i naravno odricu se bilo kakve odgovornosti ako nije koristena P&P zastita no kako je i kolega napisao mi ih sami koristimo...