View Single Post
Staro 28.02.2025., 12:01   #9559
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor Frung Pregled postova
Tada sam imao Voodoo 2 12 MB i Deus nije radio zadovoljavajuće.
Zanimljivo je ovo što si napisao... Naime, sjećam se da sam jednom prilikom, negdje 2001. godine pokušao staviti Deus Ex na Pentium II, koji je onda još imao i koristio 3dfx V2. Sve bilo super dok nisam pokrenuo igru i skužio da imam ogroman lag, boje su bile sivo-crne i jedva da se moglo išta vidjeti a kamo li igrati.

Međutim, dan-dva nakon troubleshootinga skužio sam da sam ja taj koji je napravio grešku i naznačio ATI Rage IIc kao 3D adapter zbog čega (gle čuda), igra nije radila kako treba. Ali Jednom kad sam se prebacio na Voodooicu, u rezoluciji 800x600 85Hz igra je radila savršeno i bez ikakvih bugova. Čak nije bilo nikakvog kompromisa u performansama ili kvaliteti modela/tekstura, Voodooica se uspješno nosila sa zahtjevima.

Naravno, možda je moglo biti bolje ... teško je sad reći ali igru sam igrao i uspješno završio bez tehničkih problema. U stvari, sad zadnjih nekoliko godina sam igrao Deus Ex na Voodoo2 jedino što sam ih sad, pod stare dane imao dvije (spojene u SLI) što je naravno pojačalo i performanse.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote