Citiraj:
Autor Frung
Tada sam imao Voodoo 2 12 MB i Deus nije radio zadovoljavajuće.
|
Zanimljivo je ovo što si napisao... Naime, sjećam se da sam jednom prilikom, negdje 2001. godine pokušao staviti Deus Ex na Pentium II, koji je onda još imao i koristio 3dfx V2. Sve bilo super dok nisam pokrenuo igru i skužio da imam ogroman lag, boje su bile sivo-crne i jedva da se moglo išta vidjeti a kamo li igrati.
Međutim, dan-dva nakon troubleshootinga skužio sam da sam ja taj koji je napravio grešku i naznačio ATI Rage IIc kao 3D adapter zbog čega (gle čuda), igra nije radila kako treba. Ali Jednom kad sam se prebacio na Voodooicu, u rezoluciji 800x600 85Hz igra je radila savršeno i bez ikakvih bugova. Čak nije bilo nikakvog kompromisa u performansama ili kvaliteti modela/tekstura, Voodooica se uspješno nosila sa zahtjevima.
Naravno, možda je moglo biti bolje ... teško je sad reći ali igru sam igrao i uspješno završio bez tehničkih problema. U stvari, sad zadnjih nekoliko godina sam igrao Deus Ex na Voodoo2 jedino što sam ih sad, pod stare dane imao dvije (spojene u SLI) što je naravno pojačalo i performanse.