View Single Post
Staro 28.02.2025., 11:00   #9557
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Ha, potpuno te razumijem. Ti si ovu svoju barem nekome posudio (poklonio), pa je vjerojatno bila korištena. Dok sam ja pak napravio još veću glupost i dao ispravnu Diamond Monster 3DII, od 12MB kao stari otpad jednoj osobi i rekao da radi sa njom što želi.

Sjećam se dobro, otišla je u tandemu sa ATI Rage IIc, AGP i još sam rekao "prodaj ako možeš, u protivnoj si ih ili ostavi ili baci". Bilo je to tamo negdje ranih 2000ih, možda 2004 ili 2005. godina? U svoju "obranu" mogu samo reći da Voodooice onda nisu ništa vrijedile, grubo ih je pregazilo vrijeme i nadolazeći zahtjevi za nove igre, a bile su previše "nove" da bi bile retro - nisu imale ni 10 godina.

Isto tako, ta Voodooica je provela zadnjih 2-3 godine svog života u kompu kao ostatak nekog prošlog sustava, nije bila spojena na monitor ni korištena. Čak nisam siguran ni da li sam uopće više imao drivere za nju instalirane, bilo je to već razdoblje WinXP, a kako sam imao dva kompa u ovaj drugi (Adison, naravno) sam stavio grafu iz "primarnog" kompa (Matrox Millennium G450 Dual Head), kojem sam nadogradio grafičku na Abit Siluro FX5600. Matroxica možda nije bila za gaming, ali je imala 32MB memorije i pomela je pod sa novijim igrama koje recimo više nisam mogao igrati na V2 sa 12MB.

Naravno, već 2007. sam se opametio i poželio vratiti "Adison" natrag na tvorničke specifikacije obzirom da je postao prespor i slab za bilo što drugo i WinXP ali je bilo prekasno. Raspitao sam se za tu Voodooicu i Rage, ali mi je bilo rečeno da je to otišlo trećoj osobi kao e-otpad...

U stvari, tad je počela i moja opsesija, "Adison Saga" ... Najprije tražeći identične zamjene, pa zatim generalka matične, i zatim potraga za kućištem koja je (kao što znate) trajala do 2020. godine.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote