Nijedna igra više nikad neće nadjebati onaj strah od tenkova koji je bio samo u BFBC2.
Ja sam inače chopper guy, ali sa tenkovima sam imao najviše killova u BC2 jer su jednostavno tako jebeno dobro napravljeni i utjeruju strah u kosti gdje god se pojave.
Još katkad čujem zvuk gusjenica kako se približava, a mi se skrivamo u nekoj zgradi, i onda zvuk gusjenica stane...sljedeće šta čuješ je boom, pa zvonjava u ušima. Krhotine oko tebe i dok se snađeš i okreneš, vidiš da fali komplet fasada iza tebe i da u tebe gleda 125 milimetarska cijev koja se upravo reloada. Ako si sreće, stigneš iskočiti kroz prvi prozor van prije nego sravni cijelu zgradu
U BF3 su ih već dosta nerfali, ali su zato chopperi postali teror, uveli su avione i sve bitke su odjednom postale...udaljenije.
BC2 je imao pravi omjer bliskog combata i vehicle warfarea tako da ste kao squad morali surađivati da bi pobijedili.
U BF3 bi već svak išao svojim putem i ta bliskost (no homo) se nekako izgubila.
Kasnije je bilo sve samo gore i gore, i sad smo tu di jesmo. U bespućima nade da još jednom prije smrti možemo osjetiti tu bliskost i zadovoljstvo timskog rada koji nas je nekoć povezivao