View Single Post
Staro 24.02.2025., 14:59   #59
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Blue Spirit Pregled postova
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Kupljen 2016 pro sa allkeyshopa. Microsoft te malo namuci za nac instalaciju officea a da mozes izbjec 365 pretplate. Druga stvar je sta su ovo kao sto u linku i na slikama pise "phone activation" pa kad ti iskoci da aktiviras softver onda ne prihvaca prvu opciju "preko interneta" nego moras nazvat aparat od microsoft hrvatska i onda diktirat nekakve brojeve i dobit ih nazad. 5 minuta klikanja kasnije po mobitelu i aktiviran je office. Hvala Blue Spirit!
Citiraj:
Autor scarwin Pregled postova
https://getcid.info/
Umisto telefonske aktivacije.

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Citiraj:
Autor DSA Pregled postova
Auu ovo je odlicno ako ovo radi
Trebam pomoc oko instalacije office paketa? Zena ima novo racunalo koje dolazi sa windows 11. Naravno predinstaliran je office365 koji trazi godisnju pretplatu. Deinstaliran je odmah.

Kupljen key od office pro 2024 na allkeyshopu za 1 eur preko nekog od onih prvih ponudenih tipa keys4us medutim installation ID koji trebam vefificarat telefonski je kriv/ne radi, citao sam 2 puta automatu broj, ove getcid stranice nazalost ne rade. Takoder office links za download imagea za install su broken af dok linkovi za download sa ovih shady stranica ala taj keys4us rade.

Moze pomoc ako je netko recentno instalirao office na racunalo da me uputi gdje kupit key i skinut img za instalaciju a da nije office365.