Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2025., 11:07   #78329
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Tako da više naginjem novom, išao sam pogledati i voziti novi kodiaq, taj 1.5 mHEV lijepo ide, dsg mi je super, čak i potegne, iako za obiteljski auto to ne treba.l, ali iznutra izgleda plastično, i presvlake mi se ne sviđaju čak ni ove skuplje (neka jeftina fejk koža). VW Tiguan npr. je iznutra dosta kvalitetniji i masivniji, ali tu mi se ne sviđa taj ekran i što nema tipki. Sad dolazi novi model VW Tayron pa i to planiram pogledati. Od ostalih mi x trail i peuget 5008 idu u uži izbor. Kod nissana nisam siguran u taj e power motor i njegovu dugovječnost, a peuget mi se ne sviđa izvana (cijene su skoro iste). Nissana imam sad 9 godina, inače je u obitelji kupljen nov i stvarno sam zadovoljan bio, ali dosta toga se već kvari. Otišla mi je klima prošle godine, original motor košta 350€ i nema rok dobave uopće, na otpadu čekam već mjesecima da im nešto dođe. Sad sezonski mjenjam puhanje toplo - hladno. Jučer po južini vani 17°C, meni puše toplo..
Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Išao sam jučer gledati Tiguana, iznutra stvarno kvalitetno, a praktički osnovna oprema, ima čak i koža. Sve je mekana plastika, ne škripi. Pored je i škoda pa sam gledao kogiaq, on pa ima u ful opremu neku perforiranu tanku koža koja baš loše izgleda. Kao da bude se odma pohabala. Vidi se ipak da je VW kvalitetnije iznutra napravljen.

Nego. Ima možda netko VW s DCC pro? To je nekakva kontrolora 2 valve za amortizer gdje se mogu birati modeli comfort i sport, gledao sam na YT gdje vele da je razlika k da bolje upija neravnine, ali ako netko ima iz prve ruke.
Malo sam se poigrao s konfiguratorom i Tayron benzinjara ispadne konkurentnih 42 tisuće (npr. kod H8C3C4) sa solidno dobrom opremom dodanom na life plus (dodao sam HUD, one dodatne zaštite podvozja i još 3-4 stvari). Life plus već ima poprilično korisne opreme. Čak sad dolazim u napast jer sam u sličnoj situaciji. Bacio oko i na DE konfigurator i tamo je tyron 3-5 k€ skuplji u startu (nisam siguran oko opreme, ali HR life plus fakat ima puno stvari).
generic je offline   Reply With Quote