Citiraj:
Autor Libertus
Igrao sam igru koju sam platio 10EUR u beti valjda 12+ godina. I da mi ukrade tih 50$, isplati se.
Nadam se da će nešto ipak pokrenuti da zaigram ponovno.
Tada (2010) sam prešao s WC3 Dote na HoN. Ne sjećam se točno kako sam saznao za HoN, ali moguće je da je bilo zbog IceFroga koji je tada valjda bio održavao tu mapu za WC3.
Znam da sam bio oduševljen s time da si se mogao vratiti nazad u game ako si slučajno bio diskonektan, što je bilo nemoguće u WC3.
|
10$ je bila "free weekend" cijena. što im je tada bio vrhunac marketinga i često su to pnavljali jer je donosilo dosta igrača.
Da reconnect je bila super opcija, da ne govorim o engineu koji je bio vrhunski.
Čovjek koji ga je radio je dobio ponudu od Valvea ali ih je odbio jer nije želio ponovno radit sa Icefrogom
Kad smo kod njega, nisi sigurno za HoN čuo preko Icefgroga jer se on jako potrudio zamesti tragove da je ikad radio za S2. Tek je jednom komentirao da im je dao dopuštenje za korištenje heroja, što mu je s2 izdašno platio. A otišao je jer je on htio napraviti igru da je vizualno što bliža WC3 doti, što se Malikenu nije sviđalo pa je koristio svaku priluku da ga popljuje. Zato su mogli portat heroje samo do određene verzije Dote. Nakon razlaza je kao neki pop star sa odvjetnicima došao pregovarat u Blizzard koji kad su to vidjeli su ga odjebali i onda je završio u Valveu a ostalo je povijest.
Jedino što mi daje nadu je to da ljudi koji sad rade na igri stvarno vole HoN i znam da to ne rade zbog novaca već strasti. Inače ne bi trpili tog polu kriminalca.
btw.
Kad vidim tierove od 50k$ na platformi bez refunda se zamislim

Pogotovo od lika koji stoji iza borderline pyramid šema
https://www.opulentblends.com/pages/fundraising