Citiraj:
Autor mamutarka
znam da mi frend lol igrač kaže da stalno pečevima pretumbavaju igru i mora se baš pratit promjene da budeš u toku, to mislim pod ''content'', mapa ko mapa igra ko igra, najpopularnija naravno i ne vidim da će se to promijenit dugo
|
Ma bufaju i nerfaju i eventualno rework kojeg championa, ali njihov content je novi champion svakih par mjeseci, to je to. Nemaju oni van toga nikakav content. Dođe nova sezona, neki igrač je jači, neki nije, ti kužiš šta pričam kad si Blizzardovac kao i ja. Ali nema patcheva, nema novih bossova i ekspanzija, mislim da dota2 like igre imaju možda i najmanje contenta.
Citiraj:
Autor Silthrax
Ovo se ne mogu sloziti nikako. Znaci kada su HoN i LoL izasli. Ja sam probao oboje jer sam dobio closed beta keyeve za obe igre. I HoN je bio tri put bolja igra. Problem sa HoNom je sto je u startu koštao 30€ dok je LoL bio free to play igra. I tu su u kasnije popusili na masi ljudi koji su nakon DOTA koja je bila besplatna rade prelazili na LoL nego placali 30€ za HoN.
Da je HoN bio free to play i da su ljudi mogli birati tada izmedu te dvi igre, da vodstvo HoNa nije bilo retardirano (njihov CEO koji je imao 5 Ferraria a nije htio uloziti u igru) HoN bi sada bio najpopularnija MOBA, s tim uvjerenjem cu umrijeti!
Naknadno se LoL poboljsao dok je HoN stagnirao i to vise necu komentirati ali tokom izlaska i prvih godinu dana HoN je bio visestruko bolja igra. Cak je u startu HoNa glavni developer bio Icefrog ali opet vodstvo od S2 ga je sputavalo i onda je on nezadovoljan otisao u Valve i napravio DOTA2.
|
Ma to stvarno ovisi od igrača do igrača očito.
HoN je bio kompleksniji, teži, grafički jači, ali mi nije legao nikako kao i većini ljudi s kojima sam onda igrao lol. Ako si fan dote2, HoN je bio sigurno zanimljiviji, mi smo se prebacili na lol, jebiga, tamo 2010. 30EUR je bilo puno za dati za igru, pa smo rokali free igre, koja se uspostavila kao jedna od najboljih i najvećih naslova u PC povijesti.