View Single Post
Staro 21.01.2025., 23:16   #4
bravodenisu
Registered User

bravodenisu's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
@BravoDenisu: Da li imaš ovo podešeno: https://support.mozilla.org/hr/kb/th...t-to-use-oauth

Uglavnom jeste , tako je podešeno!

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Moras izbrisat postavke u Roaming profilu (C:\Users\<ime>\AppData - od te razine trazi za Thunderbird folderom i brisi ju). Drugo - dali imas neke extenzije u Thunderbirdu koje su mozda sumnjivog porijekla? Trece - dali imas ukljucen 2fa na Gmailu na tim racunima? Napravi provjere na svakom racunu. Ovo mi smrdi da ili ti netko zeli provaliti racun ili je Google izmjenio nacin hendlanja 3rd party aplikacija i spajanja na POP/IMAP.

P.S.- racunaj da je to samo obavijest koja ti javlja da se netko negdje spojio sa tvojim racunom (ako se vrijeme podudara sa Thunderbirdom onda je do nacina povezivanja Thunderbirda i Gmaila - prouci aktualnu Google/Mozilla dokumentaciju, izbrisi relevantan AppData folder sa Thunderbird postavkama i poslozi sve nanovo)
---------------------------------------------
Od extenzija imam samo Web-translate. Imam 2fa na svim nalozima.
Ne znam. jedino da probam ovih dana da uradim ovo od gore da izbrišem kako si rekao pa ponovo da probam instalirati. Ako ne moracu drugi program probati jer ovako više ne ide.
HVALA

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.01.2025. u 14:59. Razlog: spojeni postovi
bravodenisu je offline   Reply With Quote