View Single Post
Staro 12.03.2006., 17:30   #54
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Evo par komentara na utrku. Bila je vrlo dobra, nekak sam želio da pobjedi Schumacher, šteta Šumi se zadržao u boksu jednu sekundu više nago Alonso, i to ga je koštalo. No svaka čast Alonsu, dečki vozi super, nema se tu kaj prigovoriti. Ja inače navijam za Raikonnena, i sretan sam da je stigao do 3 mjesta nakon onog kolapsa na treningu .

Bit će velika borba za naslov između Šumija, Alonsoa i Raikonnena, naravno ne treba isključiti i ostale.
Meni su se jako dopale Honde, imaju stvarno dobar i brzi bolid, i odličnog vozača, Jensona Buttona, Barichello se malo zgubil u utrci . Komentatori su rekli da Button on ne spada u najbolje vozače, no meni je dečko odličan i mislim suprotno. Kak je skuril Montoyu i Barichella, no Kimija nije mogel.

Jako sam razočaran sa Toyotama, potpuno su zakazali. Jos jedna stvar koju treba reći je da ti novi v8 motori izgledaju vrlo pouzdano, samo je bilo jedno odustajanje zbog riknuća motora. Naravno, ne mogu se donosit zaključci na temelju jedne utrke, ali sve u svemu izgleda dobro.