View Single Post
Staro 07.01.2025., 20:20   #5
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Upravo zato, jer je star i korišten Imam jedan primjerak ali je korišten i izgrebane baze, pa ne bi bila fer usporedba. Dolazi još jedan G2 koji nema problem s rezonancijom, iz nove ture, pa ću ga testirat direktno uz ovoga da zadovoljim znatiželju
Vidiš, ja bih ubacio baš takvu usporedbu jer i moj je korišten. Pa da se vidi isplativa razlika. Heatpipe po nekim izvorima ima rok trajanja, pa bi baš bilo zgodno za vidjeti. Kud sreće ak se iskopa i originalni novi D15

Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Kojom logikom ovo sisanje ovaca zasluzuje 92%? Pogotovo je sramotan taj problem sa zveckanjem ventova kad se u obzir uzme cijena koja je van svake pameti.
Thermalright-ovi modeli za trecinu cijene nude usporedive performanse...
Molim te navedi koji su to thermalrightovi modele za trećinu cijene i usporedivih performansi da baš pogledam. Zvuči nestvarno, ali rado se osvježim novim informacijama. Nakon gotovo 10 godina s D15 nisam uopće pratio.

A iskreno, s nula problema, ne bih dvaput razmišljao kupiti Noctuu opet.

Noctua je besplatno dijelila nove mountove kad su izlazili novi socketi, potrebno je bilo priložiti dokaz kupnje.
Jamstvo od 6 godina je također nepobjedivo. Iako je normalna abrazija kod ventilatora isključena iz garancije, s korektnim pristupom, zamijenit će ti i vent unutar tih 6 godina čisto na kulancu.

Možda je to zato jer je austrijska firma, pa su odnosi prema mušterijama i dalje bitni faktor, a možda sreća.

Konkurencija nije spavala i dominacija nekoć najboljeg D15 se istopila i izgubila, još puno prije G2. Ali kao netko tko je kupio hladnjak jednom u deceniju, bome se trošak apsolutno amortizirao.
Al to ti sad govorim kao korisnik koji niti svog osnovnog piceka nije mijenjao tih 10 godina, pa sam sigurno biased