Connection Settings. Otvorite svoj račun na www.no-ip.org te si otvorite adresu tipa vaseime.no-ip.org te skinete program koji će redovito, kada dođe do resetiranja veze, slate vašu ip adresu. Znači sad smo postigli da imate "stalnu adresu". Sad odete u Strong DC, na isto mjesto gdje ste portove podesili, i na Incoming Connection Settings postavite treću opciju (Firewall with manual port forwarding). Pod Eyternal/WAN IP upišete vašu no-ip adresu, znači vaseime.no-ip.org (ili kako god ste otvorili). Sve spremite i DC radi u ACTIVE modu, znači možete skidati od svih. Možete preskočiti onaj korak gdje otvarate no ip ali ćete onda pri svakoj promijeni ip adrese trebat upisivati trenutnu u polje External/WAN IP. Eto, toliko od mene
I ofkors trebate ova dva porta od gore forwardat na vaš ip...na 555 ne znam kako se radi jer nemam to sranje :P -->
Port Forwarding bi ti bio to da ti routeru "kažeš" kada nešto želi pristupiti XX portu da ga proslijedi do ip adrese koju si zadao. U mom slučaju (koristim Strong DC koji vam je jači od dc++a i preporučujem ga) koristim portove koje sam sam stavio: TCP 31349 i UDP 1777. To u Strong DCu postavite na Setting -> general --> Connection Settings. Otvorite svoj račun na www.no-ip.org te si otvorite adresu tipa vaseime.no-ip.org te skinete program koji će redovito, kada dođe do resetiranja veze, slate vašu ip adresu. Znači sad smo postigli da imate "stalnu adresu". Sad odete u Strong DC, na isto mjesto gdje ste portove podesili, i na Incoming Connection Settings postavite treću opciju (Firewall with manual port forwarding). Pod Eyternal/WAN IP upišete vašu no-ip adresu, znači vaseime.no-ip.org (ili kako god ste otvorili). Sve spremite i DC radi u ACTIVE modu, znači možete skidati od svih. Možete preskočiti onaj korak gdje otvarate no ip ali ćete onda pri svakoj promijeni ip adrese trebat upisivati trenutnu u polje External/WAN IP. Eto, toliko od mene
I ofkors trebate ova dva porta od gore forwardat na vaš ip...na 555 ne znam kako se radi jer nemam to sranje :P
Zadnje izmijenjeno od: Yaxyo. 12.03.2006. u 17:59.
|