Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 05.01.2025., 16:44   #3425
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Stigle slusalice, SoundPEATS Gofree2 Open Earbuds, jucer. Probao i ne svidjaju mi se. Nekako bezveze stoje ne usima, barem mojim. Zvucnik je bas dosta odmaknut od uha. Zvuk cak i nije (ne)los. Kad se stisnu blize uhu, zvuk bude bas solidan. Cak ima i fino basa. Ali ne ostanu tako nego se opet odmaknu a onda je zvuk losiji. Cak bih rekao, iritantan. Jer taj mali zvucnik prsti kroz zrak da bi zvuk dosao do uha. To zvuci kao distorzija iako je nema kad se stisnu do uha.

Sto ce tice stabilnosti, mislim da bi ostale na usima cak i kod intenzivnog znojenja. Mislio sam trcati sa njima danas al' sam se predomislio. Nisam zelio da kao sa x20, drugu polovicu half marathona trcim bez slusalica.

App je irritantna, mora se kreirati account (dati email). Trazi i Amazon order number za extended warranty. Touch controle su preosjetljive a default settings je takav da sam slucajno ukljucio game mode dok sam pokusavao namjestiti slusalice. Moze se to promijeniti u app ali...

Ne znam kako zvuce ostali njihovi produkti al' iskustvo sa app, registracija i zvuk Gofree2 nikako nije za preporuku.
Open i earbuds nikako ne ide zajedno... To basa nema niti ga moze imati... Imam ja jedne Monster isto open earbuds, drek na sibici... To ako nije direktno u usnom kanalu, nula bodova od niskih tonova... Sad me cudi kako su mi in-ear sluske na kabel uvijek imale dovoljno basa...

Inace, ne znam da li je itko do sada probao bone conduction slusalice, recimo Shokz i AfterShokz... Prilicno korisne za nekakve aktivnosti gdje je ipak potrebno cuti sto se zbiva vani, dakle potpuna suprotnost noise-cancelling sluskama... Rade na skroz drugom principu od standardnih slusalica, uopce ne idu u uho...

https://shokz.com/pages/bone-conduction-technology

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4-2666