Citiraj:
Autor Prezime
Koji su to "stvarni uvjeti koristenja" TV-a?
Kako kome, meni su gledanje Dolby Vision Profile 7-FEL/MEL materijala stvarni uvjeti.
Za gledanje bilokakvog SD materijala kao stvarnih uvjeta meni je kupovina LG G4 potpuni nonsence, kako kupovina Ferraria za ic na plac...
|
Govorim za sebe, stvar je u tome što ja gledam (zemaljske kanale, 4k yt, 4k rip-remux.1080p filmovi) sve živo i onda tražim telku koja će odlično izvršavat taj zadatak i niš manje od toga. Ak G4 može to sve odradit, onda ne vidim prepreku za nabavku istog.
Mislim da bi bilo tragično dok bih kupovao oled i onda me oblije hladan tuš zato kaj se jedan lcd odlično nosi s raznim rezama i za koje su tu nalazi kao doma a dok oled s tim ima problema, al dobro, to je zapravo stvar proizvođača.
@Bratija, Samsung ima odlične panele, al i dost problema, očito još nije sazrio, pa mu je i cijena takva.
Inače favorit je sony, al kolko gledam, brajtnes mu nije jača strana, izgleda da niš ne dolazi bez kompromisa
Gledal sam ovaj novi flagšip od panasonica, bomba od telke, al bome, cijena se teško probavlja.