Eto kad svugdje postam da i ovdje to stavim.. nikad se nezna gdje je rješenje...
Svaka igra koju sam pokrenuo nako cca 10tak min bi se zamrzla( i nakon par min krenula dalje)a u najgorem slučaju bi mi se resetirao komp..
Odnio na servis, i kažu meni oni otišla grafička, OK, kupim drugu, stave mi je kad ono isto sranje drugo pakovanje....sad nakon možda svakih sat i nešto se zamrzne( malo blaže nego prije ) i nakon toga sve češće... Par puta mi je izbacilo Error report summary koji sam poslao Microsoftu i najbolje šta su mi našli je "You recive this mesage because a device driver instaled on your computer caused the microsoft operating sistem to stop unexpectadly" i pise pod "Cause - a video adapter device driver".
Javljalo se na obe grafičke tako da sumljam da je to... imam najnovije drajvere za grafičku, win xp pro service pack2 sa svim update-ima koji postoje.... Nedavno sam reinstalirao windowse tako da ni tu nema greške... a ovi u servisu samo slježu ramenima ...
Najbolje da kupim novi komp jer ovako mogu kupovati dio po dio dok ne otkrijem u čemu mi je problem... :confused:
Sumnjam na napajanje..... u tom slučaju zna netko kakvo jeftino dobro napajanje?