View Single Post
Staro 05.12.2024., 17:40   #1622
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nakon tjedan dana korištenja Qrevo S, mogu reći da sam prezadovoljan!

To nam je prvi robot, nisam znao što očekivati, i nadmašio je moja očekivanja. Usisavanje i moppanje su na odličnoj razini, nemam apsolutno nikakve potrebe za njim popravljat stvari, tek počistiti mjesta koja on ne može riješiti (npr. stepenice).

Jedino što mu predstavalja problem su tvrdokorne mrlje od mačje hrane na pločicama (jednim dijelom je to i zato što su te pločice grozne za čišćenje), al s tim se i ja mučim i moram divljački stisnut i ribat.

Kad ručno usisavam to traje 35-40min, tako da mi ovo i značajno uštedi vrijeme, jer moram usisavat svaki dan.

Odlično se snalazi i izbjegava prepreke iako nema kameru, jedinu muku ima s barskim stolicama na koej se pokušava popest, tako da kad odaberem mopanje, dignem stolce na stol da fino ispod sve počisti.

Jedini problem koji sam zapazio je to da mi je jednom, kad sam odabrao mopanje s puno vode, ispraznio prljavu posudicu u podložak na koji se penje na postaji, umjesto u spremnik. Nisam siguran do čega je, danas se nije ponovilo.