View Single Post
Staro 02.12.2024., 21:53   #6526
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Baš sam htio komentirati, 3 godine razlike (3 godine razvoja i proizvodnje), xy stotina EUR-a više da bi vidio nekakve razlike, rekao bi kod 95% korisnika nevidljiva i ono najvažnije, nepotrebna razlika.

Citiraj:
Autor Wizzard Pregled postova
Iskreno bilo bi žalosno da takav uređaj kao 16promax ne daje kvalitetu s obzirom na cijenu..uspoređivao sam moj 15pro i 16pro i odustao sam od nadogradnje za 16 seriju..čekamo 17 pa da vidimo kakve značajke će donijeti na godinu..mada i sad već spekulacije pokazuju razlike pogotovo u kamerama..i vraćanju na aluminij i nehrđajući čelik..no vrijeme će pokazati svoje..

Ah da..zaboravih neka te služi novo čedo dugo i bez problema..
Ne vjeruj takvim špekulacijama, tek je 16 izašao prije par mjeseci, do par dana prije release-a nisu znali kakav će biti. A već se komentira 17.

Bojim se da sljedećih puno generacija neće biti ništa ekstra vrijedno novca, svakih 3 generacije zamjeniti mobitel i to je to. Ili čak i 4 danas.

Da uzimam mob, uzeo bi pro samo zbog ekrana, čak se ne bi ni žalio da uzmem 15PRO, 16, osobno, osim nekakvog gušta, bacanje novaca. Kad je službeni, naravno, može i 37PRO, službeni se ne odbija.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ma vidi se razlika na detaljima, pogotovo ako pogledaš prozore ili recimo skelu. Postprocesing tj. noise reduction na 13 pojede sve detalje.

Da, za to moraš otvoriti sliku na kompu i gledati to na većem ekranu. Na samom uređaju, bez zumiranja, ili na fotki uploadanoj na društvene mreže...teško će itko pronaći drastične razlike. Više me muči flare koji nikako da riješe, a koji je puno izraženiji na 16
Otvoreno na 49" ekranu na kojeg je spojen M1 macbooku i ja ne vidim razlike. Mislim, vidim, ali najbolje da kažem, da mi pokažeš jednu sliku pa drugu, ne znam koja je slikana kojim mobom.

Ti, kojemu je to kruh na stolu, vidiš. A ja sam se stvarno trudio da primjetim. Tak da, gore rečeno, taj 16PRO je upgrade za 5% kupaca, ako i toliko.

Naravno, mob je i dalje top, bez jebemti...

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.12.2024. u 22:00.
Mommistake je offline   Reply With Quote