View Single Post
Staro 28.11.2024., 12:16   #5462
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
@Bubba > sve 5 al to je bas dosad falilo > info u smjeru korisnika. Sa naseg gledista problemi su duze vrijeme (par godina) tu sto znaci ili kako si sam opisao da je ekipa koja odrzava backend vec digla ruke od svega ili je problem toliko kompleksan da ga nitko u nekoliko godina nemoze rijesiti. Da nam nije stalo do foruma kakav je i ekipe koja se tu smuca odavno bi zavrsili na nekom drugom forumu. However > iz tvojih usta u Bozje usi. Drzim(o) fige da se konacno ti jebeni Bugovi u kodu rijese i Forum prodise punim kapacitetom i Bug-Free (pun intended)
Kada objave nema, narod se razulari...
Biblija, Mudre izreke 29,18.

Upravo zato sam trazio i dobio upravno moderatorsko odobrenje da zborim pred pučinom, a svaka mi je ko Njegoševa!

Kako rekoh, problemi nisu nerjesivi, ali su u kontekstu nadogradnje i modernizacije korisnickog iskustva sa neupitnim zadrzavanjem kompletne građe (ponavljam, pricamo o gotovo 25 godina foruma!) relativno strmi, no izgleda da je rjesenje pronadjeno. Ideja zaista jeste da se jedno jutro svi probudimo na novom forumu za svim starim znacajkama uz, ponavljam, sve sto moderni forumski sustav nosi.

Upravo se u ovom trenutku testiraju migracije i rade usklade novog i starog sustava kako bi se eventualno nepremostive diskrepancije rijesile na druge nacine, ako ih bude.

Samim time, biti cete redovitije i tehnickije obavijestavani upravo na ovoj dretvi o tome.

PS svi smo isti pod kapom forumskom, pa nemajte straha, migriramo cak i one siromasne duhom. <3

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote