Citiraj:
Autor jp_rv
patch kabeli se ne splajsaju... to je patch kabel. i nemaš ih "praznih", dolaze pred-terminirani u predefiniranim dužinama (1-50m).
ako tebi to nije pasalo, trebao si pitati one prve montere da ti provuku vanjski kabel do tamo di ti treba i tamo da ti stave splicebox.
u idealnom svijetu - sam ćeš si povuć kabel. nisu skupi. ljudima se neda, ali tada su rezultati ti koji jesu.
|
Ok, ali tcom tehnicar je to napravio, a iskonov nije ni ponudio tu opciju? Da ne kazem, tcomov se najebo da zuti kabel bez konektora progura s tavana kroz buzir i 2 kata kuce do hodnika (uopce ne kuzim kako su to izveli). A iskonov je morao spustiti kabel samo kroz jedan stok, sve ostalo sam mu vec pripremio - i jako sam zelio malu rupicu, ali eto, nije moglo... Morao sam ici kupiti borer 20 za drvo
Splice box je otprije bio na tavanu prije nego sam ja dosao tu. Mislis da bi ga preseliti na moj zahtjev? Mislim, tesko im je bilo popesti se na ljestve fiksirati taj dolazni kabel za fasadu, eno ga i dalje lupa. Ne znam, dojma sam da bi me tek oni otkantali.