View Single Post
Staro 21.11.2024., 22:23   #53
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Rebbit Pregled postova
Jel ima kakvog poboljsanja na ovom polju?

Privlaci me A1 + tv zbog ponude za ps5.

Ali me ne privlace problemi sa tv-om ili setupiranje vlastitog sticka za gledanje a1 tv?

Ni ps5 nije neka bitna zivotna stavka, imam ps4 i igram pretpotopne igrice, samo sam htio mozda bit spreman za gta 6...
Ali sudeci po svemu, moguci problemi sa tv-om bi mi ostavili gorak okus u ustima sa a1?

A i dosad su mi ostavili gorak okus sa praksama nejavljanja isticanja ugovora i sl pa onda zapapre ratu na isteka 2god i sl.
Sto vi mislite?

1. A1 internet + ps5 - pa da si nadjem neki tv provider gonet ili slicno? uopce ne znam sta je aktuaclno.
2. a1 net + tv + ps5 - pa da iskušam sreću.
3. kad klinci pokupuju ps5 pro, da kupim ps5 na njuski i igram se bez ikakvog dodira sa A1?

trenutno koristim iskon+tv za cca 31€.
Moraš li uopće uzeti preko aplikacije?

Ja sam prije 10 dana spojen a prilikom ugovaranja sam tražio i dobio klasičan stb koji se spaja na router.
I mogu reći da je to najbolji i najfluidniji stb koji sam imao, a i user interface je jako dobar. Zadovoljan sam kako radi u odnosu na maxtv koji sam imao do tada.
Probao aplikaciju, srednja žalost i to na nvidiji shield, ali takva je i kod HT-a.
Te njihove aplikacije ne fermam ni pet posto i u kući gdje boravim većinu vremena takvo što ne želim imati.
Ok je kad si na putu ili negdje na vikendici..
LeskiRM je offline   Reply With Quote