Citiraj:
Autor medo
Liebherr frizideri? Navodno su top…
Rekoh arhitektu da neću ugradbeni frizer kak si je on zamislio nego ću samostojeći od dva metra pored kuhinjske skalamerije pa da odmah uzmem nešto bolje i kvalitetnije.
|
Mudro
Nitko ne razmišlja o hlađenju frižidera, naročito kondenzatora otraga kod kompresora i otkuda isti vuče zrak.
Iz tog razloga izbjegavam ugradbene i nastojim uvijek ostaviti par cm sa svake strane.
Citiraj:
Autor xlr
Jedan stari vodoinstalater mi je govorio dok je radio, nisam ga preispitivao - kudelja se stavlja na spojeve u zidove (adapteri), a teflon traka na spojeve uredjaja na vodu (cijevi bojlera i sl). Tip je toliko star da nije iskljucen manjak novog znanja, ali na kraju mi je tako radio, kombinacija kudelje i teflon trake. Za broj namotaja i kako namotati je govorio nesto o feelingu upotpunjenim iskustvom. Pogotovo kad kudelju radi jer prvi put je zajebao i to je skuzio dok je sarafio adapter u zid - nije ni pustao vodu, samo ga je odsarafio i nanovo namotao uz par socnih kletvi. Totalno ona stara skola majstora.
Ja se ne razumijem u to, samo prenosim, bilo mi je ful zabavno gledati kako radi i slusati komentare. Malo sam ga bockao s vodoinstalaterima novog kova, aquastop ventilima, po njegovim rijecima obicnim pizdarijama hehe
|
Ako nisi kad sam probao to napraviti, nemaš pojma kakav je feeling kad istočiš bojler od 80L, počistiš kamenac iznutra, staviš sve na hrpu, namotaš teflon ili onu 3m nit po novome i onda kad ga napuniš skužiš da kaplje na spoju

IMHO, za vodu nema do old-school kudjelje, ali to samo stari majstori znaju namotati kako treba.