View Single Post
Staro 13.11.2024., 20:05   #60
Tirion
Registered User

Datum registracije: Oct 2021
Nadam se da ipak neće tako drastično završiti, iako trenutno situacija nije ni najmanje obećavajuća prema svemu viđenom.
13. i 14. generacija teški promašaj i sramota, ovaj Arrow Lake nadajmo se da ipak nije, iako nije ni ništa posebno prema svim testovima do sad.

Ako nisu shvatili da je voda ne došla do grla nego prešla, onda bi moglo još biti svega, sad valjda sve nade polažu na taj 18A proces koji će tek za par godina doći, a sad ako i ti procesori ispadnu fuš e onda je možda zbilja gotovo.

Taman negdje na ljeto razmišljao sam o kupnji novog kućnog pc-a jer eto ovaj Haswell kojeg imam je iz 2014. no kad su sve te vijesti o degradaciji i problemima počele izlaziti rekoh neću sad ništa dok se ne vidi razvoj situacije.

Od gaminga na kompu sam ionako odustao još pred 4-5 godina kad je bilo ono divljanje cijena grafičkih zbog mininga bitcoina, a imam i PS5 za to, za obaviti što trebam za posao imam noviji laptop na kojem je neki 11 gen procesor i to je to...sad grickalice, cola i pratim neopterećeno.
Tirion je offline   Reply With Quote