Citiraj:
Autor bertone
Ideššš... ova tema postaje ko ona serija Dear John, svi okupljeni se sve vrijeme prave fini i onda kad prvi otvori dušu nemreš doći na red da otvoriš svoju
Nema potrebe, jednostavnije je ovoj temi promijeniti naziv u "Ex Lenovo ThinkPad kutak,... Welcome to Dell kutak" 
|

Tako nekako...
Citiraj:
Autor dadoremix
fora je u tome da smo svi bili na stari generaciji . i super je
kao i ja . x220 pa x230 . i ajd na t540 pa x13 yoga
kako išao na novije, tako sam govorio WTF .. problemi problemi i problemi
tj meni je jedini problem što guta bateriju u standby-u ..
|
E ovo sto guta bateriju u standbyu sam i ja primjetio na ovim novijim Thinkpadima... No, recimo imam sada Dellove iste generacije i bas sam se zacudio kada sam sinoc uzeo par komada da ih isprobam i na svima je baterija napunjena iako su stajali tjednima u ormaru...
Meni je kroz ruke proslo preko 500 Thinkpada zadnjih par godina, svaki otvorio, pregledao, mijenjo paste, diskice, memorije, ekrane ako je trebalo, svasta nesto... Skupilo se power adaptera, sarafcica, rezervnih dijelova, tako da mi je i to bio jedan od razloga zasto sam bio na Thinkpadu... Meni zapravo sve pocelo ic na zivce kada su promijenili iz 7-row tipkovnicu sa x20 serije i presli na 6-row tipkovnicu... Onda su uspjeli mijenjati i konektor na power adapteru, ali kad su presli na USB-C, sve je postalo drek... To EU gura taj USB-C kao neki zlatni standard, ali realno to je katastrofa jer je dimenzijama premali, prevelika je disipacija topline oko njega i nista ne moze raditi kako spada... A da ne pricam kolko se lako strgaju... :/
Opcenito, ovi novi USB-C/TB docking stationi su opcenito totalni drek u odnosu na stare gdje bi se samo nakacio laptop i zdravo... Sa tim novim docking stationima nikako na zelenu granu, a skupi su ko kuga, stalno neki gremlini... Na P51 sam imao problema da su mi se ekrani svako malo resetirali pa sam pokusao rijesiti sa upgradeom firmwarea na docku (?!!!) i sa zamjenom DisplayPort kabela, ali nije bas bilo puno pomaka... To je nesto oko DisplayPort protokola koliko sam shvatio...
E, da, mislim da sam si nasao laptopic sa kojim cu zamijenit T14s G1... Dell Latitude 7390, to je 13.3" laptopic, al ima ekran sa puno nitsa i touchscreen (nije da mi treba)... Ima i7 8.generacije 4-core, naguram 16GB RAMa i dodam 512GB diskic i imam si super laptopic...