Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.11.2024., 12:04   #76924
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A dobro, nije to isto rekao bih. Superbica 2019, 2.0 benzin, 280ks je isto cca oko 35k bila 2019. Nisam htio potrošaća velikog. Naravno, isto u full opremi.

Genesis je rijedak, Hyundai je, 3.8 nije nešto što je većini ljudi interesantno itd. Ako se dobro sjećam, to je i dosta stariji auto, pa mi se ne čini i nešto dobar deal, ali to sam ja. Nisam fan Hyundaia.

Da se razumijemo, svatko svog konja hvali, tako da ti vidiš u svojoj kupnji zadovoljstvo, to je najvažnije.

Ako ti išta znači, kupio sam ženi novu Kiu Rio u trgovini, 2012. Najgori auto koji sam imao, nikad više Kiu, tako da, nije da sve što kupim valja.

Za svakog proizvođača vrijedi da što viši rang auta, bolje je složen, kao što i više košta. Rio od kie je accent od hyundaia, vidi se razlika nebo i zemlja na svakoj sitnici naspram grandeura koji je 2008., ili genesisa, ne čudi me uopće što nisi zadovoljan bio.

Pogledaj malo optimu ili quoris od Kie, nema veze s Riom.

Da, 2016. je moj, ali kad danas sjednem u većinu autiju 2023. ili 2024., meni je drago što sam 'starijeg' uzeo.

Problem je što ću uzet iduće uz Genesisa kad mi Grandeur 2008. s 480k trenutno krepucne.
strgani je offline   Reply With Quote