Citiraj:
Autor lanoki
Uzeo tko ps 5 pro? ima kakve dojmove?
|
Uzeo sam...zasto? Zato sto sam prodao obicni PS5 u 5. mj. misleci da ce Pro biti jeftiniji. Kad je objavljena cijena bilo mi glupo kupiti nazad isti kakav sam imao za nesto vise novaca. Tim gore, dan nakon preordera Slim su spustili jos 50e na 399e tako da je jos manje smisla imalo uzeti Pro za 800e. No sto je tu je. Ako cemo ici traziti glupa opravdavanja, dobijes 2TB umjesto 1TB kao na Slimu, sto je ajmo reci 100e, pa price gap na akcijsku cijenu se smanjuje na 300e iliti 250e na redovnoj cijeni.
PS5 sam drzao na performance modu, dok Pro drzim na Quality/RT modu. Da li vidim razliku u grafici? Ne. Vjerojatno da imam jedan kraj drugog vidio bi razliku, pogotovo kod ray tracinga, ali ovako napamet iz sjecanja nemam dojam da je ista drugacije.
GT7 mi radi na 106-120 FPS (imam 120Hz TV) u RT modu. Da li mi izgleda fluidnije od 60Hz? Ne.
Jedina stvar gdje bas kuzim razliku je buka tj ventilator se dosta vise cuje. Obicno igram navecer s dosta niskim volume i tu ga malo cujem, dok sa ugasenim zvukom pomalo iritira. Na normalnoj jacini zvuka (glasnoca normalnog razgovora) se ne cuje ventilator. Ali obicni day one PS5 (ona prva verzija sto je imala ogroman hladnjak) se uopce nije cula. Vjerojatno Slim ima istu razinu buke kao i Pro.