View Single Post
Staro 07.11.2024., 20:24   #61
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Ne samo VRu, vec i u triplesima. AMD Ne podrzava nekoliko bitnih "protokla" izmedju ostalog SPS u iRacingu, vrlo bitno za VR. Mislim da i OpenXR stenje te encoderi pogotovo na Questu.
Imao Pimax 5K i Pimax Crystal Light VR, na njihovom Discordu je cca 80% ljudi na 13900/14900K i 4090.a. Uglavnom "piloti"Jednostavno radi Intel/Nvidia combo bolje u VRu pa i u triplesima. X3d moze proc sigurno, ali grafe, ne. Samo sa driverima bude show,pa ono sto je radilo u prosloj verziji u novoj je zbrejkano.

A i sami Nvidia surround radi odlično, puno bolje od Eyefinitya kad su grafe u pitanju,a tek njih od AMDa ne bi nikad uzeo.
Nedavno sam uzeo novu plocu i proc, ne da mi se ponovo sve rastavljat, prodavat i ulagat novce. A znam da ovaj kombo mora radit.
Osim toga, AMD jednostavno ne volim, i zadnji koji sam imao je bio athlon 64

Nemojte molim vas da tema ode u Intel/Amd/Nvidia - tko je bolji - smjeru 😁

Uglavnom, bio kod prijatelja. Ima 1200w sa nativnim 12VHPWR, 13900K, 4080 S, i kod njega mi nece takodjer preko 450W. Bez risera probao. Score isti kao kod mene sa 13600K.
Cak i kad overclockam karticu.
Izgleda da se nesto sprckalo u samoj kartici, kao da je zakljucana na Q BIOS.
Mislim da nema druge nego RMA Asusu dignit.
Eventualno probat jos prebacit nazad svoj stari proc, mada sam to htio posto poto izbjec:/

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 07.11.2024. u 20:52.
jucca je offline   Reply With Quote