Citiraj:
Autor robimarko-bug
HBO koliko ja znam je postojeći popust, tipa mogao se aktivirati na godinu dana besplatno nakon što su ga izvadili iz filmskog paketa i važi ti do isteka tih 12 mjeseci popust.
Jer po uvjetima korištenja te promocije, ona važi samo na osnovni TV paket a ne i dodatne pakete.
|
HBO Premium postoji opcija da kod ugovaranja ili produljenja dobiješ 12mjeseci:
Cjenik, stranica 35 oznaka P
Citiraj:
Od 01.03.2024., u posebnim kanalima prodaje, postojeći korisnici Super Internet ili Turbo Internet te A1 fiksnih Internet paketa i B.net Internet paketa koji prelaze na Mega NET ili Giga NET paket te postojeći korisnici Mega NET paketa koji prelaze na Giga NET paket i sklope ugovor s obveznim trajanjem od 24 mjeseca te istovremeno ugovore HBO Premium paket, mogu ostvariti pogodnost 12 mjeseci 100% popusta na mjesečnu naknadu HBO Premium paketa.
|
Dok smo mi u veljači 2023. dobili HBO Premium 12 mjeseci po drugoj točci cjenika, ponuda je bila samo do 15.2.
Cjenik, stranica 37:
Citiraj:
Popust 100% 12 mjeseci na HBO Premium paket
U promotivnom razdoblju od 01. do 15.02.2024. uvodi se promocija „Popust 100% 12 mjeseci na HBO Premium paket“. Svi korisnici koji u navedenom promotivnom razdoblju ugovore HBO Premium paket ostvaruju pravo na 100% popusta na iznos mjesečne naknade za HBO Premium paket u trajanju od 12mjeseci.
|
Riječ je o različitim stavkama u Cjeniku, drugačijim uvjetima.
Na stranici 37. svima koji su do 15.2. aktivirali HBO Premium, bilo je 12 mj gratis.
To je neovisno o novom ugovoru, ako si ga i sklopio ostalo ti je još npr 3 mjeseca gratis (promocija od prije)
Na stranici 35. postoji drugi popust od 12 mjeseci na HBO, kod sklapanja ugovora na 24 mjeseca na HBO, prvih 12mj je gratis.
Ja ionako često gledam HBO MAX, tako da mi se isplati za 8€ drugu godinu plaćati HBO, a prvu imati gratis.
Pozvao sam se na tu točku i agentica mi je rekla da ću imati od sklapanja ugovora (jučer) opet 12mj gratis HBO.
EDIT: to je normalna brzina za upload, što se čudiš? ako si na koaksijalcu je 100